Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Μετά την πρόσφατη παραίτηση της προέδρου του συλλόγου μας κ. Νικολαΐδου Τάνιας για λόγους οικογενειακούς οι οποίοι δεν της επέτρεπαν να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του συμβουλίου και της θέσεως της, το Δ.Σ. προχώρησε σε εσωτερικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου και την κάλυψη της κενής θέσεως από την λίστα των αναπληρωματικών μελών, η οποία προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές. Νέος πρόεδρος του Συλλόγου ανεδείχθη ο Βεργίνης Θανάσης και αντιπρόεδρος ο π. Λάζαρης Ιωάννης, ενώ νέο μέλος το οποίο έλαβε θέση στο Δ.Σ. είναι η Γεροχρήστου Αργυρώ. Τα μέλη του Δ.Σ. θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε δημόσια την απερχόμενη πρόεδρο για την συνεργασία την οποία είχαμε και να εκφράσουμε την επιθυμία ότι ο πλατύτατος ορίζοντας σκέψεων, η αστείρευτη πηγή ιδεών και πολύτιμη πείρα της θα είναι αρωγός και οδηγός στο υπόλοιπο έργο της θητεία μας.
Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής :
Πρόεδρος : Βεργίνης Θανάσης
Αντιπρόεδρος: π. Λάζαρης Ιωάννης
Γ. Γραμματέας : Ροντογιάννης Γιώργος
Αναπληρωτή Γ. Γραμματέας : Σταματέλου Ρούλα
Ταμίας : Σταματέλου Ειρήνη
Μέλη : Ντόβα Κατερίνα, Γεροχρήστου Αργυρώ
Αναπληρωματικά μέλη: Βασιλείου Ηλίας, Σταματέλος Ηλίας

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ











ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στον καθαρισμό των παραλιών του χωριού μας .Τα Καμίνια , η Γιαλού Σκάλα και τα Πευκούλια μας περιμένουν να τις απολαύσουμε το καλοκαίρι που μας έρχεται.
Χρειάζονται όμως την δική μας φροντίδα και μέριμνα για να διατηρήσουν την ομορφιά τους και να παραμείνουν πόλοι έλξης για μας και τους επισκέπτες του χωριού μας . Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι ο καθαρισμός τους .
Σας περιμένουμε λοιπόν την ΚΥΡΙΑΚΗ 30/5/10 στις 11:30πμ στον χώρο του Συλλόγου να υλοποιήσουμε αυτή την προσπάθεια μας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ


Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΟ Δ.Σ.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

To επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας» που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε.) σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσουκαλάδων, θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-21:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων.

ΤΟ Δ.Σ.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εργαστήριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας» που πραγματοποιεί η ΝΕΛΕ στο χωριό μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο ,θα ξεκινήσει την Τετάρτη 12/5/2010 στις 6:00μμ στην αίθουσά του . Παρακαλούνται όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση να προσέλθουν για να ξεκινήσει το πρόγραμμα και να οριστικοποιηθούν οι μέρες και η ώρα που θα πραγματοποιείται .
Από το Δ.Σ.