Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων με αφορμή την παράσταση που δίνει το χορευτικό τμήμα του στις 24 Ιουλίου στο Βαθύ Σάμου, διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή από τις 22/7/2010 μέχρι 25/7/2010
Τιμή εισιτηρίου 220 € το άτομο
Η τιμή περιλαμβάνει κόστος λεωφορείου, εισιτήρια καραβιού (χωρίς καμπίνα) και δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο της πόλης.
Αναχώρηση Πέμπτη 22/7/2010 για Πειραιά στις 3:00μμ.
Αναχώρηση από Πειραιά για Σάμο στις 9:30μμ.
Άφιξη στη Σάμο στις 7:00πμ περίπου της Παρασκευής 23/7/2010.
Αναχώρηση από Σάμο την Κυριακή στις 25/7/2010 στις 1:30μμ.
Άφιξη στον Πειραιά στις 11:30μμ περίπου.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10/7/2010 στους :
Βεργίνη Αθανάσιο τηλ. 6979135690
Ροντογιάννη Γεώργιο τηλ. 6973489211
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που θα συμπληρωθούν 45 άτομα
ΤΟ Δ.Σ.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΥΚΟΥΛΙΑ........

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος συνεχίζοντας τις προγραμματισμένες του δράσεις για τις παραλίες και με την βοήθεια αρκετών συγχωριανών μας καθάρισε και την τρίτη Τσουκαλαδιώτικη παραλία τα Πευκούλια. Εκεί που κυριολεκτικά το πράσινο του δάσους γλείφει το μπλε της θάλασσας και η πρόσβαση είναι ακόμη δύσκολη, τα απορρίμματα κυρίως πλαστικά μπουκάλια ήταν πολλά. Τώρα καθαρή και γαλήνια περιμένει τους κολυμβητές να απολαύσουν τα πεντακάθαρα νερά της.





Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Καθαρισμός παραλιών ……συνέχεια















ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μετά το καθαρισμό των παραλιών Καμίνια και Γιαλού Σκάλα, σειρά έχει η πανέμορφη παραλία μας Πευκούλια. Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας, καλεί όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν στο καθαρισμό της παραλίας, και φυσικά όποιος θέλει μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά , γιατί όλοι μας θέλουμε τις παραλίες μας καθαρές και όλοι μας πρέπει να φροντίζουμε και να προστατεύουμε το περιβάλλον.
Σας περιμένουμε την Κυριακή 13/6/2010 στις 10:30πμ στην πλατεία του χωριού να ξεκινήσουμε όλοι μαζί.

ΤΟ Δ.Σ.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων πρωτοστατώντας για άλλη μια φορά στα δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας πραγματοποίησε εκδήλωση με στόχο τον καθαρισμό των παραλιών του χωριού .
Την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 11:30πμ μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου , ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, απλοί κάτοικοι, παιδιά αλλά και φίλοι του συλλόγου, που ενημερώθηκαν για την εκδήλωση αυτή συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού και ξεκίνησαν για τον καθαρισμό των παραλιών «Καμίνια» και «Γιαλού Σκάλα».
Οι παραλίες μας χρειάζονται διαρκή μέριμνα και φροντίδα αν κρίνει κανείς από το μέγεθος των σκουπιδιών που μαζεύτηκαν (ένα μικρό φορτηγό από τα «Καμίνια» και δύο από «Γιαλού Σκάλα»). Γεγονός που δείχνει την απουσία και αδιαφορία της πολιτείας-τοπικής αυτοδιοίκησης που δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα, αλλά και την έλλειψη παιδείας και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον.
Στις παραλίες τοποθετήθηκαν πινακίδες για την προστασία και καθαριότητα των ακτών , που φιλοτεχνήθηκαν από την κυρία Αρέλη Στεφανία ,υπεύθυνη του τμήματος ζωγραφικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας του συλλόγου μας , η οποία συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια μας αυτή και ιδιαίτερα τα παιδιά τα οποία ήταν και οι πρωταγωνιστές. Αυτό που χρειάζεται περισσότερο η σημερινή μας κοινωνία είναι, η ευαισθητοποίηση, η ενεργοποίηση και η συμμετοχή των πολιτών σε συλλογικές προσπάθειες για την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στην επόμενη προσπάθειά μας .

ΤΟ Δ.Σ.