Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010



ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ

ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΧΟΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο χορός που διοργανώσαμε μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας “ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ” το Σάββατο 11 Δεκέμβρη στο κέντρο «ΧΑΡΑΜΑ».

Ο κόσμος που γέμισε το κέντρο ξέχασε για λίγο την καθημερινότητα , διασκέδασε και χόρεψε μέχρι το πρωί . Σ΄ αυτό βοήθησε η πετυχημένη εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από την Θράκη –Ανατολική Ρωμυλία και λαϊκούς χορούς .

Ευχαριστούμε τον Βουλευτή κ Μαργέλη Σπύρο , τον συγχωριανό μας πρώην Βουλευτή κ Βεργίνη Ξενοφώντα, τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου και νυν περιφερειακό σύμβουλο κ Άγγελο Βλάχο καθώς επίσης τους συγχωριανούς μας και τους φίλους του χωριού μας που μας στήριξαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα για τα δώρα που μας πρόσφεραν για την λαχειοφόρο αγορά, καθώς και την διεύθυνση του κέντρου «ΧΑΡΑΜΑ» .

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά του χορευτικού έδωσαν το καλλίτερό τους εαυτό και πραγματικά ήταν θετικό ότι χόρεψαν όλα τα μέλη του. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα τους και θα στηρίζουμε την προσπάθεια τους . Τα ευχαριστούμε για αυτή την όμορφη παράσταση όπως επίσης και την δασκάλα μας Γεωργία Κάτσενου

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Σφακιωτών κ Κούρτη Γεώργιο για τις στολές που μας παραχώρησε καθώς επίσης τον Νίκο Καββαδά για την βιντεοσκόπηση και τον Φώντα Μικρώνη για την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς.

ΤΟ Δ.Σ.

(Για εκτύπωση φωτογραφιών μπορείτε να απευθύνεστε στο φωτογραφείο του Σάκη Ζιώγα )