Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ





Το Δ.Σ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2/2011 ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΑΚΙΑ.ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ .
ΤΟ Δ.Σ.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Στην αίθουσα του Συλλόγου μας το χορευτικό τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 12/1/2011. Ήταν παρόντα όλα τα μέλη του ,ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. τού συλλόγου και αρκετοί φίλοι . Το φλουρί έτυχε στον Νίκο Ροντογιάννη που εξασφάλισε εισιτήριο για την εκδρομή που θα διοργανώσει ο σύλλογος . Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους και για το χορευτικό πάντα επιτυχίες .
ΤΟ ΔΣ



ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Όπως παλιά…….

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπαν τα παιδιά του χωριού μας μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου ανήμερα την πρωτοχρονιά σ όλο το χωριό. Ο Αι Βασίλης πάνω στο γαϊδουράκι φορτωμένο με δώρα και βιβλία για τα παιδιά του χωριού ξεκίνησε από νωρίς . Πίσω ακολουθούσαν τα παιδιά με τα τρίγωνά τους να λένε τα κάλαντα από σπίτι σε σπίτι , γειτονιά σε γειτονιά . Ο Αι Βασίλης πρόσφερε τα δώρα μαζί με καραμέλες και ευχετήριες κάρτες που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά στο τμήμα ζωγραφικής και χειροτεχνίας που λειτουργεί .

Ξάφνιασε ευχάριστα αυτή η πρωτοβουλία του Συλλόγου κι αυτό φάνηκε από την αποδοχή που είχε στον κόσμο .Θύμισε τα παλιά χρόνια τότε που μικροί και μεγάλοι έλεγαν τα κάλαντα την πρωτοχρονιά παρέες –παρέες, με τα γαϊδουράκια τους και κάποιοι με τα μουσικά τους όργανα , σκορπούσαν κέφι και χαρά σ όλο το χωριό.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που ήταν μαζί μας γιατί χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η εκδήλωση και τους συγχωριανούς μας που μας ενίσχυσαν οικονομικά . Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους … και του χρόνου

ΤΟ Δ.Σ.