Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κυκλοφόρησαν τα "Τσουκαλαδιώτικα"





 Η εφημερίδα «Τσουκαλαδιώτικα» ξεκίνησε να εκδίδεται το 1980 με πρωτοβουλία και ευθύνη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τσουκαλαδιωτών Αττικής.Με συλλογική προσπάθεια, πολύ κόπο και αγώνα τα μέλη του Συλλόγου Τσουκαλαδιωτών Αττικής την διατήρησαν ζωντανή μέχρι το 2007*. Η εφημερίδα «Τσουκαλαδιώτικα» ανοίγει τα φτερά της… ξανά και ξεκινάει μια καινούρια πορεία. Ένα ταξίδι δύσκολο σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο και τον κόσμο γενικότερα .

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας με σεβασμό και με αίσθημα ευθύνης σ όλη αυτή την προσπάθεια αποφάσισε να εκδώσει ξανά την εφημερίδα «Τσουκαλαδιώτικα».
   Φιλοδοξούμε η εφημερίδα μας να εκδίδεται ανά δίμηνο. Αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από τις δικές μας μικρές δυνατότητες, όσο και από τη δική σας στήριξη.
Ιδιαίτερα επιδιώκουμε να αρθρογραφούν Τσουκαλαδιώτες της διασποράς. Από την εφημερίδα μας θα δημοσιεύονται οι απόψεις όλων των φορέων του νησιού αλλά και ευρύτερα που θα μας αποστέλλονται για δημοσίευση. Ακόμη η εφημερίδα μας αποτελεί χώρο ελεύθερης έκφρασης για κάθε πολίτη που επιθυμεί να αναδείξει την όποια θεματολογία, ιδιαίτερα πολίτες με θεσμικό ρόλο, πλειοψηφικό ή μειοψηφικό.
Ευχόμαστε από καρδιάς να είναι καλοτάξιδη η εφημερίδα του Συλλόγου μας.


Το 1ο τεύχος ήδη κυκλοφορεί. Αναζητήστε το!


Η εφημερίδα θα αναρτάται ηλεκτρονικά στο blog του Πολιτιστικού Συλλόγου 20 μέρες μετά την κυκλοφορία του φύλλου.