Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

Ο Σύλλογος μας όπως κάθε χρόνο τις αποκριές, έτσι και φέτος, θέλοντας να προσφέρει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στους μικρούς μας φίλους , πραγματοποίησε παιδικό αποκριάτικο πάρτι στο παλιό σχολείο στα Καλυβάκια, το Σάββατο 1 Μάρτη. 

Η όμορφα διακοσμημένη αίθουσα , παρά τον άσχημο καιρό που επικρατούσε, γέμισε από μικρούς και μεγάλους , που ήθελαν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να διασκεδάσουν και να χορέψουν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Ο κλόουν ξετρέλανε με τα παιχνίδια του και τα αστεία του τους μικρούς μας φίλους . 






Την τελευταία Κυριακή της αποκριάς συμμετείχαμε στην αποκριάτικη παρέλαση που πραγματοποίησε το πνευματικό κέντρο του Δήμου Λευκάδας, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων «ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΑ 2014», με πεζό γκρουπ 50 και πλέον ατόμων, που είχε σαν θέμα: «Ξόμυγες εναντίων …..μπούρμπουλων» , σατιρίζοντας την δύσκολη οικονομική και πολιτική κατάσταση που βιώνουμε.  





Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στολές ήταν χειροποίητες, αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και εθελοντικής προσφοράς μελών και φίλων του συλλόγου μας , όπου με πολύ μεράκι φαντασία και κέφι , διέθεσαν αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο για να μπορέσουν να τις κατασκευάσουν .





Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την συμμετοχή τους. 
Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την κατασκευή των στολών και συγκεκριμένα τους: Βεργίνη Μάκη, Ροντογιάννη Ζ. Γιάννη, Σταύρου Γιώτα, Βεργίνη Α. Κώστα, Σταματέλο Γιώργο, Βεργίνη Βίκυ, Κατωπόδη Ελευθερία, Κάτσενου Ευτυχία, Ροντογιάννη Μόνικα, Τυπάλδου Μαριγώ, Φουρλάνου Αναστασία , Ροντογιάννη Η. Σπύρο, Ροντογιάννη Ευγενία, Ροντογιάννη Οξάνα . 
Επίσης ευχαριστεί για την χορηγία του τον Πάνο Χ. Κοντογιώργη και την Ρούλα Παπαδοπούλου για την παραχώρηση του χώρου ετοιμασίας των καρναβαλιστών. .



ΤΟ Δ.Σ.