Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


Σας γνωρίζουμε ότι η Ν.Ε.Λ.Ε. Λευκάδας προτίθεται, (σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσουκαλάδων) για το έτος 2010, να υλοποιήσει το παρακάτω Eπιμορφωτικό προγράμμα:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

στο Δ.Δ.ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Διαρκούς Κατάρτισης Ενηλίκων και Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε.) της Δ/νσης Τουρισμού-Πολιτισμού-Εμπορίου Νομ/κής Αυτ/σης Λευκάδας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και για τους εκπαιδευτές και για τους επιμορφούμενους αρχίζει στις 29-03-2010 και λήγει στις 14-04-2010.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Διαρκούς Κατάρτισης Ενηλίκων και Λαϊκής Επιμόρφωσης (Ν.Ε.ΛΕ.) της Δ/νσης Τουρισμού – Πολιτισμού – Εμπορίου Νομ/κής Αυτ/σης Λευκάδας, τηλ 26453 62127, 26450 21713 Υποσμ.Αθ. Κατωπόδη, πλησίον πλατείας Αγίου Μηνά ή στα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων.


1 σχόλιο:

  1. καλησπερα..εχω στειλει την αιτηση με φαξ..θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε ποτε θα αρχισουν τα σεμιναρια και αν θας μας ειδοποιησετε εσεις για αυτο? ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή