Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Όπως παλιά…….

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπαν τα παιδιά του χωριού μας μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου ανήμερα την πρωτοχρονιά σ όλο το χωριό. Ο Αι Βασίλης πάνω στο γαϊδουράκι φορτωμένο με δώρα και βιβλία για τα παιδιά του χωριού ξεκίνησε από νωρίς . Πίσω ακολουθούσαν τα παιδιά με τα τρίγωνά τους να λένε τα κάλαντα από σπίτι σε σπίτι , γειτονιά σε γειτονιά . Ο Αι Βασίλης πρόσφερε τα δώρα μαζί με καραμέλες και ευχετήριες κάρτες που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά στο τμήμα ζωγραφικής και χειροτεχνίας που λειτουργεί .

Ξάφνιασε ευχάριστα αυτή η πρωτοβουλία του Συλλόγου κι αυτό φάνηκε από την αποδοχή που είχε στον κόσμο .Θύμισε τα παλιά χρόνια τότε που μικροί και μεγάλοι έλεγαν τα κάλαντα την πρωτοχρονιά παρέες –παρέες, με τα γαϊδουράκια τους και κάποιοι με τα μουσικά τους όργανα , σκορπούσαν κέφι και χαρά σ όλο το χωριό.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που ήταν μαζί μας γιατί χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η εκδήλωση και τους συγχωριανούς μας που μας ενίσχυσαν οικονομικά . Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους … και του χρόνου

ΤΟ Δ.Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου