Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Χριστουγεννιάτικο bazzar





Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων
πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και για πρώτη φορά στην ιστορία του την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικο bazzar στην ανακαινισμένη αίθουσα του νηπιαγωγείου.
Το μεράκι, η εργατικότητα, η αγάπη των γυναικών για δημιουργία και προσφορά γέμισαν την αίθουσα του με εκπληκτικά εκθέματα, όλα χειροποίητα τα οποία και έγιναν όλα ανάρπαστα.
Επισκέπτες Τσουκαλαδιώτες, αλλά και Λευκαδίτες, θαύμασαν τα εκθέματα και συνεχάρησαν τις γυναίκες. Μεταξύ των επισκεπτών ο κος νομάρχης Κώστας Αραβανής και οι κ. Αντινομάρχες κ.Βλάχος και κ. Ρόκκος, οι οποίοι ενίσχυσαν την προσπάθεια του συλλόγου.
Αποδεικνύεται ότι μέσα από συλλογικές προσπάθειες έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την βελτίωση της καθημερινότητας μας.



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί όλες τις γυναίκες για τον χρόνο που αφιέρωσαν αφιλοκερδώς για την υλοποίηση του Bazzar καθώς και όλες όσες προσέφεραν τα γλυκά εδέσματα τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη χωριανή δασκάλα Παπαδοπούλου Βούλα, που ζει και εργάζεται στην Πρέβεζα, όπου ήταν αυτή που είχε τις ιδέες και καθοδήγησε αφιλοκερδώς τις γυναίκες για την κατασκευή των εκθεμάτων.



Τέλος ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν και ενίσχυσαν τον Π.Σ. με την αγορά των εκθεμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου