Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων πρωτοστατώντας για άλλη μια φορά στα δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας πραγματοποίησε εκδήλωση με στόχο τον καθαρισμό των παραλιών του χωριού .
Την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 11:30πμ μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου , ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, απλοί κάτοικοι, παιδιά αλλά και φίλοι του συλλόγου, που ενημερώθηκαν για την εκδήλωση αυτή συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού και ξεκίνησαν για τον καθαρισμό των παραλιών «Καμίνια» και «Γιαλού Σκάλα».
Οι παραλίες μας χρειάζονται διαρκή μέριμνα και φροντίδα αν κρίνει κανείς από το μέγεθος των σκουπιδιών που μαζεύτηκαν (ένα μικρό φορτηγό από τα «Καμίνια» και δύο από «Γιαλού Σκάλα»). Γεγονός που δείχνει την απουσία και αδιαφορία της πολιτείας-τοπικής αυτοδιοίκησης που δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα, αλλά και την έλλειψη παιδείας και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον.
Στις παραλίες τοποθετήθηκαν πινακίδες για την προστασία και καθαριότητα των ακτών , που φιλοτεχνήθηκαν από την κυρία Αρέλη Στεφανία ,υπεύθυνη του τμήματος ζωγραφικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας του συλλόγου μας , η οποία συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια μας αυτή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια μας αυτή και ιδιαίτερα τα παιδιά τα οποία ήταν και οι πρωταγωνιστές. Αυτό που χρειάζεται περισσότερο η σημερινή μας κοινωνία είναι, η ευαισθητοποίηση, η ενεργοποίηση και η συμμετοχή των πολιτών σε συλλογικές προσπάθειες για την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στην επόμενη προσπάθειά μας .

ΤΟ Δ.Σ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου