Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Παιδική θεατρική παράσταση "Το μυστικό της θαλασσοχώρας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια πολύ όμορφη παιδική παράσταση, με πολύ κίνηση, τραγούδι, χορό, όμορφα σκηνικά, πλούσιες ενδυμασίες, κέφι και ζωντάνια δόθηκε από το παιδικό θεατρικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Τσουκαλάδων το Σάββατο 21/08 στην πλατεία του χωριού.
Παρουσιάστηκε το έργο της Κέλλυ Σταμουλάκη «Το μυστικό της θαλασσοχώρας» Ένα έργο με πολλά μηνύματα, δράση και περιπέτεια σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της Γιαννουλάτου Σπυριδούλας. Τα σκηνικά ανέλαβε η Κάτσενου Ευτυχία

Έπαιξαν τα παιδιά: Αργυρός Ίωνας, Βεργίνης Δημήτριος, Κανελλοπούλου Έλενα, Κροκίδη Ανδριανή, Κροκίδης Ιωάννης, Μαγγίνα Χρυσαυγή, Ροντογιάννη Γλυκερία, Ροντογιάννη Ζωή, Ροντογιάννη Καλλιόπη, Ροντογιάννη Μαρία, Ροντογιάννης Αλέξανδρος, Σταματέλος Κωνσταντίνος, Τυπάλδου Καλλιόπη

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους συντελεστες της παράστασης, όλους όσους βοήθησαν και το κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την προσπάθεια των παιδιών.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν το πολύτιμο χρόνο των διακοπών τους και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό γι’ αυτήν τη παράσταση.
ΤΟ Δ.Σ.

Φωτογραφίες από την παράσταση....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου