Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Την Κυριακή 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το παιδικό αποκριάτικο πάρτι σε αίθουσα του παλιού σχολείου στα Καλυβάκια .Μεγάλη ήταν  η συμμετοχή των μικρών μας φίλων αλλά και των μεγάλων . Με  χαρά και κέφι τα παιδιά διασκέδασαν, χόρεψαν σε αποκριάτικους ρυθμούς και έπαιξαν με τον κλόουν.

(περισσότερες φωτογραφίες εδώ)

Την δεύτερη Κυριακή των αποκριών ο σύλλογος μας συμμετείχε  στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση πεζών και αρμάτων  που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Φαρομανητά 2013», με το άρμα «Λεφτά να φαν ‘κι οι κότες» ,όπου απέσπασε και το τρίτο βραβείο . Το άρμα μας πλαισιωμένο  με ογδόντα και πλέον φίλους καρναβαλιστές μικρούς και μεγάλους είχε ζωντάνια κέφι ρυθμό και άψογη οργάνωση,   σατίριζε την σημερινή οικονομική και πολιτική  κατάσταση της χώρας μας .

(περισσότερες φωτογραφίες εδώ)

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή και την βοήθεια που προσέφεραν και ιδιαίτερα τους: Κατωπόδη Ελευθερία , Τσιάβου Κατερίνα , Ροντογιάννη Μιχάλη , Ροντογιάννη Θανάση , Ροντογιάννη Μ. Νικόλαο (Σουραβλιά), Κάτσενου Ευτυχία ,  Σταματέλου Ειρήνη ,Φρόσω Ροντογιάννη , Έλενα Ροντογιάννη , Ζωή Ροντογιάννη, Πέτρο Λάζαρη και τον Πάνο  Χ.  Κοντογιώργη  .



ΤΟ Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου