Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR

Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική πλατεία του χωριού μας το Πασχαλινό Βαzaar του Συλλόγου μας.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη. Όλα τα προϊόντα του Bazaar ήταν όμορφες και πρωτότυπες δημιουργίες μελών και φίλων του συλλόγου μας, σε πολύ προσιτές τιμές και έγιναν ανάρπαστα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και ο Σύλλογός μας τους πρόσφερε από ένα πρωτότυπο πασχαλινό δωράκι. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν και ενίσχυσαν το Σύλλογό μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Ειδικότερα ευχαριστούμε τους φίλους μας για τις υπέροχες δημιουργίες τους και την προσφορά υλικών:
1. Βούλα Παπαδοπούλου 2. Ευτυχία Κάτσενου 3. Κατερίνα Τσάκου 4. Αναστασία Φουρλάνου 5. Ελευθερία Κατωπόδη 6. Χριστίνα Καββαδά 7. Λαμπρινή Βασιλείου 8. Δήμητρα Σκλαβενίτη 9. Δημήτρης Δημόκας
Την ίδια μέρα στο αγροτικό ιατρείο στην πλατεία του χωριού μας διοργανώθηκε και φέτος εθελοντική αιμοδοσία με μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λευκάδας για την προσφορά των υπηρεσιών του. Περισσότερο όμως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές αιμοδότες, που προσήλθαν και πρόσφεραν αίμα, που αποτελεί πραγματικά δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη .


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου